Tirebolu Devlet Hastanesi’nden İftar!

Tirebolu Devlet Hastanesi’nden İftar!

Tirebolu Devlet Hastanesi’nden İftar!
Tirebolu
G.Tarihi: 06.06.2019 22:44
1407 Okunma
0
Tirebolu Devlet Hastanesi’nden İftar!

Her yıl Ramazan ayında personeline iftar veren Tirebolu Devlet Hastanesi, geleneksel hale getirdiği iftar programlarının bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdi…

Tirebolu Devlet Hastanesi’nde Başhekimlik ile Hastane Müdürlüğü’nün her yıl ortaklaşa düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği İftar Programının 6’ncısı bu yıl gerçekleştirildi. Hastanenin Yemek Salonunda gerçekleştirilen programa yoğun katılım olurken; program sonunda kurumdan tayinleri çıkan doktorlara ve emekliye ayrılan hastane personellerine teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Devlet Hastanesinde bu yıl 6’ncısı düzenlenen ve gayet samimi bir ortamda gerçekleşen İftar Programına, hastane personelleri yoğun ilgi gösterirken; yemek sonrasında duygusal anlar yaşandı. Hastane Başhekimi Opr. Dr. Kenan Muhtar, yemek sonrasında bir konuşma yaparak, tayinleri çıktığı için kurumdan ayrılan ve emekli olan personellere yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.
Tirebolu Devlet Hastanesi’nde çalışıp da başka yerlere tayinleri çıkan Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Cemil Bayraktar, Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Ziya Demirci ve KBB Uzmanı Opr. Dr. Turay Sak için bir veda niteliği taşıyan iftar programında zaman zaman duygusal anlar da yaşanırken; bu doktorlardan ikisinin eş durumundan tayin oldukları bildirildi. Hastane Başhekimi Kenan Muhtar ile Hastane Müdürü Tahsin Tacal ve Başhemşire Reyhan Üçüncü, kurumdan ayrılan personellere ayrı ayrı teşekkürlerini ileterek, belge ve plaket dağıtımını birlikte yaptılar. Hastaneden tayinleri çıkan 3 doktor dışında, emekliye ayrılan personeller Röntgen Mehmet Güvendi, Ebe Elmas Yıldız ve Temizlik Görevlileri Fatma Kesim ile Selami Alkaş için de uğurlama yapıldı ve kendilerine sivil hayatlarında sağlıklı yıllar temenni edildi. İftar programı çay faslı ve vedalaşmayla sona erdi.MAHMUT BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri