TİREBOLU DEVLET HASTANESİNDE PALYATİF BAKIM MERKEZİ AÇILDI

TİREBOLU DEVLET HASTANESİ,(0454) 411 42 28 Tirebolu Devlet Hastanesi, Telefon

TİREBOLU DEVLET HASTANESİNDE PALYATİF BAKIM MERKEZİ AÇILDI
Tirebolu
G.Tarihi: 04.11.2016 23:04
2187 Okunma
0
Tirebolu Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi’nin açılışı yapıldı.

75 yataklı Tirebolu Devlet Hastanesi’nin 4. katında açılan 8 yataklı Palyatif Bakım Merkezi’nin açılışında bir konuşma yapan Vali  Hasan Karahan, sağlık hizmetinin yaşamın başlangıcından ölüme kadar her an ihtiyaç duyulan bir hizmet olduğunu anımsattı.

Açılışta konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk de sağlık olmayınca paranın da, diğer bütün maddi zenginliklerin de öneminin kalmadığını ifade ederek hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Palyatif Bakım Merkezi’nin açılış kurdelesi Vali Hasan Karahan, Milletvekili Cemal Öztürk ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi.

Açılışa; Vali Hasan Karahan, Milletvekili Cemal Öztürk, Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, , İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Sağlık Müdürü Opr Dr. Ahmet Bal, Halk Sağlığı Müdürü Dr Fazıl Özden, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Hüseyin Aslantürk, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak ve davetliler katıldı.

<a href="http://www.eynesilhaber.com/karadeniz/bu-firsat-kacmaz-okul-tatilinde-umre-1099h.html"><img src="http://i.hizliresim.com/PQZbJ5.jpg"></a>
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri