Tirebolu Emniyeti, Vatandaşların Yanında!

Tirebolu Emniyeti, Vatandaşların Yanında!

Tirebolu Emniyeti, Vatandaşların Yanında!
Tirebolu
G.Tarihi: 21.04.2020 01:18
1999 Okunma
0
Tirebolu Emniyeti, Vatandaşların Yanında!

İlçe Emniyet Müdürlüğü Vefa Destek Grubunda yer alan polis ekipleri, 65 yaş üstü vatandaşların yardımına koşarken; Kaymakamlıkça verilen maskeleri de dağıtmaktan geri kalmadı…

Tirebolu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler ve mahalle bekçileri, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara ve ihtiyaç sahibi olan yaşlılara yardıma koşarak, alınan önlemlere harfiyen uyulmasını sağlıyorlar.

Devletçe vatandaşlara sağlanan Ekonomik İstikrar Paketi Sosyal Destek Programı kapsamında ihtiyaç sahiplerine dağıtılan yardımlar, Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından PTT’den teslim alınarak, evlerinden çıkamayan vatandaşlara günü gününe teslim ediliyor. Ayrıca, Emniyet Teşkilatı’nda Vefa Destek Grubunda yer alan polis ekipleri, belediye sınırları içindeki vatandaşların yardımına koşuyor.

Korona virüsle mücadele kapsamında sağlıkçılarla birlikte en fazla risk altında bulunan grupta yer alan polis ekipleri, ilçe merkezinde denetim ve kontrollerini de aralıksız sürdürürlerken; yardıma muhtaç vatandaşların yanında yer alıyorlar. İlçenin semt pazarı kurulduğu gün olan Cuma günü (bugün), pazar yeri girişinde denetim yapan güvenlik ekipleri, maskesiz vatandaşlara maske de dağıtarak, onların güvenli olarak dolaşabilmelerine de katkıda bulunuyorlar. Salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan yaşlı vatandaşlar, her an yardımlarına koşan İlçe Emniyet Teşkilatı’na ve güvenlik birimlerine teşekkürlerini iletiyorlar. Öte yandan, kurallara uymayan vatandaşlara cezai işlemler de uygulayan polisler, bu konuda sık sık uyarılarda bulunmayı da ihmal etmiyorlar.
Öte yandan, Tirebolu Belediyesi Zabıta Ekipleri de, ayni gün pazar yeri girişine dezenfekte standı kurarak, pazara gelen vatandaşların alış-verişlerini daha sağlıklı şekilde yapmalarını sağlarken; maskesiz vatandaşlara maske dağıtımı da yaptı.Mahmut BORA - TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri