Tirebolu Jandarma Komutanı değişti...

Tirebolu Jandarma Komutanı değişti...

Tirebolu Jandarma Komutanı değişti...
Tirebolu
G.Tarihi: 23.09.2017 09:57
5347 Okunma
0
Tirebolu Jandarma Komutanı değişti...
Tirebolu İlçe Jandarma Bölük Komutanı değişti. İlçemizde bir süreden beri  Jandarma Bölük Komutanlığı görevini yürüten Astsubay Kıdemli Başçavuş Şahin Bereç’in, Ankara’ya atanmasıyla boşalan yerine Mardin İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli Astsubay Kıdemli Başçavuş Hamdi Yıldız tayin oldu.

Geride bıraktığımız ay içinde Tirebolu’ya gelerek göreve başlayan yeni Jandarma Bölük Komutanı Yıldız, aslen Ankaralı olup, askeriyede 30 yıllık bir tecrübeye sahip. Yurdun çeşitli yerlerinde görev yapan evli ve 2 çocuk babası Yıldız, Karadeniz’e ilk defa geldiğini ve bir sahil kenti olan Tirebolu’yu çok beğendiğini söyledi.

Tirebolu’dan tayini çıkan eski komutan Bereç’in, Ankara İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Jandarma Akademisi’ne atandığı bildirilirken; Tirebolu’nun yeni Jandarma Bölük Komutanı Yıldız, hizmet için burada olduğunu belirterek, ilçemizdeki kurum ve kuruluşlarla el birliği içinde yapılacak çalışmalara katkıda bulunacağını ifade etti.
Mahmut BORA - TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri