TİREBOLU LİSESİNİN TEKRAR AÇILMASI...

TİREBOLU LİSESİNİN TEKRAR AÇILMASI...

TİREBOLU LİSESİNİN TEKRAR AÇILMASI...
Tirebolu
1032 Okunma
0
Tirebolu Lisesi İçin İlk Adım Atıldı!

İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci ve arkadaşları tarafından Meclise Tirebolu Lisesi’nin tekrar açılması yönünde verilen önerge onaylandı ve yürürlüğe konuldu…

Tarihi Tirebolu Lisesi’nin tekrar açılması konusunda İl Genel Meclisi’ne verilen önerge onaylandı ve yürürlüğe konuldu. İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci ve arkadaşları tarafından Meclis Başkanlığı’na sunulan önerge, İl Genel Meclisi’nin 1 Temmuz Pazartesi günü yaptığı toplantıda gündeme alınarak, oybirliğiyle kabul edildi.

Bilindiği gibi, bir süreden beri kapalı olan ve kaderiyle baş başa bırakılan Tirebolu Lisesi’nin, tekrar açılarak nitelikli bir lise haline getirilmesi yolunda Yeniköy Mahallesi Muhtarı Osman Altay ve mahalle sakinlerinin talebi, CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci’ye aktarılmıştı. Bunun üzerine harekete geçen ve kapsamlı bir rapor hazırlayan Cebeci, konuyu geçtiğimiz ay Meclis gündemine taşımıştı.

İl Genel Meclisi’nin Haziran ayında yapılan ilk oturumunda ele alınan konu, üyelerin oy birliği ile görüşülerek, karara bağlandı ve Tirebolu Lisesi’nin yeniden eğitime kazandırılması yönünde ilk adım atıldı. Tirebolu Lisesi hakkında Ömer Cebeci ve arkadaşları tarafından hazırlanan rapor, İl Genel Meclisi’nce onaylanarak yürürlüğe konuldu. İl Genel Meclisi’nde alınan bu karar, Tirebolu’da ve eğitim camiasında büyük memnunluk yaratırken; konu hakkında sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlayan Yeniköy Mahallesi Muhtarı Altay, başta Tirebolulu İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini bildirdi.MAHMUT BORA
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri