TİREBOLU'DA ÇALDILAR,GİRESUN'DA YAKALANDILAR

TİREBOLU'DA ÇALDILAR,GİRESUN'DA YAKALANDILAR

TİREBOLU'DA ÇALDILAR,GİRESUN'DA YAKALANDILAR
Tirebolu
G.Tarihi: 13.12.2016 01:38
5166 Okunma
0
Tirebolu'da bir kuyumcu dükkanına alyans almak için gelen 4 kişi, çaldıkları alyansla polis ekipleri tarafından yakalanarak adalete teslim edildiler.

Tirebolu’da bir kuyumcu dükkanına girip alyans almak isteyen 4 kişi, dükkanda bulunan güvenlik kamerası aracılığı ile yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre; 6 Aralık Salı günü saat 16.45 sıralarında ilçenin Belediye Caddesi üzerinde bulunan Enis Kuyumculıuğa ait kuyumcu dükkanına giren 4 şüpheli, alyans alacaklarını belirterek, kuyumcudan tablalardaki alyansları  görmek istediklerini söylediler. Bu sırada şüphelilerden üçü kuyumcu çalışanını oyalarken, diğer şüpheli de tabladaki alyanslardan birini el çabukluğu ile alarak cebine koydu. 
Olayı müteakip kuyumcu dükkanından çıkan şüpheli şahıslar ticari plakalı bir araca binerek uzaklaştılar. Kuyumcu çalışanı tabladaki alyanslardan birinin eksik olduğunu farkedince, durumu emniyete bildirdi. Hemen harekete geçen Tirebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Büro Amirliği Ekipleri, olayla ilgili dükkana gelerek, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekiplerin kamera görüntülerinden yola çıkarak yaptıkları inceleme ve araştırmalar sonucu ikisi bayan ve ikisi de erkek olmak üzere 4 şüpheliyi tespit edildi.

Şüphelilerin kullandığı Giresun merkez plakalı ticari aracın plakasından hareketle İl Emniyet Müdürlüğü ile bağlantı kuran ekipler, aynı gün saat 19.30 sıralarında 4 şüphelinin il merkezinde yakalandığını bildirdiler.
Olayla ilgil yapılan tahkikat sonucu şüpheli şahıslardan B. Ç., Ç. K., G. S. ve H. U.; 7 Aralık Çarşamba günü Tirebolu Adliyesine teslim edildi. Söz konusu şüpheli şahısların Tirebolu’dan başka Bulancak’ta da bir kuyumcudan bir adet tek taş yüzük çaldıkları tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  
Haber: Mahmut BORA - TİREBOLU
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri