TİREBOLU'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ.2 YARALI

TİREBOLU'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ.2 YARALI

TİREBOLU'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ.2 YARALI
Tirebolu
G.Tarihi: 19.06.2019 22:25
3138 Okunma
0
İlçe merkezinde plaj mevkiinde akşam saatlerinde meydana gelen üzücü kazada, Yalç Köyü sakinlerinden Davutoğlu kardeşlerin yeğeni Muammer Davut yaşamını yitirdi..!

Tirebolu’da 19 Haziran Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana gelen feci kazada; 1 kişi öldü, 2 çocuk da yaralandı. İlçe merkezinde Yeniköy Mahallesi plaj mevkiinde akşam saat 19.15 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, yeğenlerini amcasının evine bırakmak için yola çıkan Muammer Davut (30), Wolsvagen marka hafif ticari araçla bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 7-8 metrelik uçurumdan binaların arkasına düştü.

Feci kazanın duyulmasıyla olay yerine koşan çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koşarken, İtfaiye Ekiplerinin de gelmesiyle plaj karşısındaki binaların arkasına düşen araçta bulunan sürücü Muammer Davut ile yanındaki 2 çocuk araçtan çıkarılarak ambülansla hastaneye kaldırıldı. Araçta bulunan 2 çocuğun hafif yaralı olduğu kazada aracın altında kalan ve boynundan darbe aldığı bildirilen sürücü Muammer Davut, güçlükle çıkarıldı.

İlçenin Yalç Köyü sakinlerinden Ahmet Davut’un oğlu ve Yalç Köyü Muhtarı Yusuf Davut, Tirebolu Sürücü Kursu Müdürü Mehmet Davut ile Marketçi Hasan Davut’un yeğenleri olan Muammer Davut, amcası ile markette çalışıyordu. Akşam saatlerinde Avukat İbrahim Aydın ile amcası Hasan Davut’un çocuklarını Gelibolu mevkiindeki evlerine götürmek üzere marketten ayrılan ve 28 TH 918 plakalı Wolswagen marka hafif ticari araçla plaj arkasındaki yokuş yolda henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yapan sürücü Davut, araçla uçurumdan aşağıya düştü. Plaj karşısındaki büyük binaların arkasındaki boşluğa düşen araçtan zorlukla çıkarılan talihsiz genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Tirebolu Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olayın duyulmasının ardından hastane kapısı ana-baba gününe dönüşürken; kazada yaralanan çocuklar Görele Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tirebolu’da büyük üzüntü yaratan olayla ilgili soruşturma başlatılırken; feci ve görünmez kazada hayatını kaybeden Muammer Davut, 20 Haziran Perşembe günü (yarın) Yalç Köyünde toprağa verilecek. Tirebolu Ekspres Ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Davut Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Mahmut BORA




 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri