TİREBOLU'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

TİREBOLU'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

TİREBOLU'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
Tirebolu
G.Tarihi: 18.06.2019 21:34
4194 Okunma
0


Tirebolu Eymür’de Kaza, 1 Ölü!

Tirebolu-Doğankent Karayolu’nun 24’ncü kilometresinde Eymür Köyü sınırları içinde meydana gelen trafik kazasında Ahmet Tırınk hayatını kaybetti..!

Tirebolu-Doğankent Karayolunda 18 Haziran Salı günü akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı, araçlardan birinin tamamen yandığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tirebolu-Doğankent Karayolunun 24’ncü kilometresinde Eymür Köyü hudutları içinde yolun yağış nedeniyle kaygan olması yüzünden meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada çarpışan otomobillerden biri yanarken; diğeri de büyük hasar gördü. Kazanın haber verilmesi üzerine acilen olay yerine intikal eden Tirebolu Belediyesi İtfaiyesi ve 112 Acil Servis Ekipleriyle Tirebolu Jandarma Trafik Timleri, olaya müdahale ederek, gerekli işlemleri yaptılar. Kazada yaralanan 2 kişiden biri olan Eymürlü Ahmet Tırınk’ın hayatını kaybettiği bildirilirken, diğer yaralı da hastaneye kaldırıldı.

Havanın yağışlı ve yolun kayganlaşması yüzünden meydana geldiği bildirilen kazada yanan araç söndürülürken; kaza ile ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.Mahmut BORA-Tirebolu

Allah rahmet eylesin.Makamı cennet olsun.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri