TİREBOLU'DA TRAFİK KAZASI 13 YARALI

TİREBOLU'DA TRAFİK KAZASI 13 YARALI

TİREBOLU'DA TRAFİK KAZASI 13 YARALI
Tirebolu
G.Tarihi: 22.07.2019 19:41
1448 Okunma
0
TİREBOLU'DA TRAFİK KAZASI 13 YARALI

Giresun Tirebolu ilçesinde cumartesi günü minibüsü kazası meydana geldi. lçeye bağlı Doğancı Köyünde meydana gelen kazada dereye yuvarlanan minibüste 13 kişinin yaralandığı bildirildi…

Son günlerde trafik kazalarıyla gündeme gelen Tirebolu’da yine kaza oldu ve dereye yuvarlanan minibüste 13 kişinin yaralandığı bildirildi. Doğancı Köyünde 21 Temmuz Cumartesi günü meydana gelen kazada yaralanan şahıslar Tirebolu ve Espiye Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındılar.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Doğancı Köyü yolunda 21 Temmuz Cumartesi günü meydana gelen kazada; İskender Çalışkan (46) idaresindeki 28 NC 107 plakalı minibüs, yolda seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek dere yatağına yuvarlandı. Kazada sürücü Çalışkan ile araçta bulunan Yunus Kurt, Galip Şişman, Bülbül Demir, Emine Kılıç, Derya Şen, Ayşe Sarıkaya, Önder Kılıç, Makbule Tekneci, Hayriye Demir, Münevver Şişman, Zerbap Perçin ve Gülkız Kılıç isimli yolcular hafif şekilde yaralandı. Kazadan sonra ambülanslarla Tirebolu ve Espiye Devlet Hastanelerine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu ve kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.  

Mahmut BORA TİREBOLU

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri